" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Μαρμελάδα ροδάκινο. Peach jam.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.






Μαρμελάδα ροδάκινο. Peach jam.

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, έφτιαξα υπέροχη μαρμελάδα ροδάκινο. Είναι πανεύκολη συνταγή και πεντανόστιμη.

Για την παρασκευή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". 


Hello my dear friends, I made wonderful peach jam. It is a very easy recipe and delicious.

For cooking it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". 


Υλικά

1 κιλό ροδάκινα, καθαρισμένα και κομματάκια
500 γραμμάρια ζάχαρη 
1/2 κούπα νερό
χυμό 1/2 λεμονιού

Ingredients

1 kilo peaches, peeled and cut into pieces
500 grams sugar
1/2 cup water
1/2 lemon juice




Πόσο καιρό διατηρείται η μαρμελάδα ροδάκινο.

Αν την κάνετε σωστά όπως σας δείχνω στο βίντεο και αποστειρώσετε τα βάζα όπως σας δείχνω, διατηρείται στο ντουλάπι για 1 χρόνο τουλάχιστον, μπορεί και παραπάνω. Όταν την ανοίξετε, διατηρείται στο ψυγείο. Να χρησιμοποιήτε πάντα στεγνό κουτάλι, όταν τη βγάζετε από το βάζο.


How long is peach jam preserved?

If you do it correctly as I show you in the video and sterilize the jars as I show you, it will keep in the cupboard for at least 1 year, maybe more. Once you open it, keep it in the fridge. Always use a dry spoon when removing from the jar.


Συμβουλές.

Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ξανά τα ίδια καπάκια. Τα βαζάκια μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν για μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείτε καινούρια καπάκια.

Καλύτερα να μην αφήνετε κενό στο βάζο, διατηρείται πιο πολύ με αυτό το τρόπο. 

Tips.

Never use the same lids again. The jars can be reused for jams and sweet preserves, but you must use new lids.

It is better not to leave a gap in the jar, it is preserved longer this way. 


Τι κάνετε αν η μαρμελάδα σας πήξει πολύ.
What do you if your jam is over cooked and your jam is too hard.


Αν η μαρμελάδα πήξει πολύ, βράστε τη με λίγο νερό για 3 λεπτά. Θα πρέπει όμως να καταναλωθεί τις επόμενες μέρες. 

If your jam thickens too much, boil it for 3 minutes with some water. You must consume it in the next days.





Για παρόμοιες συνταγές μπορείτε να δείτε.
For similar recipes you can see.














Και για περισσότερες συνταγές δείτε στο μενού Μαρμελάδες - Γλυκά του κουταλιού και Liqueur - Λικέρ.
And for more recipes see at the menu Jams - Sweet preserves and Liqueur - Λικέρ.














Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη