" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα με άρωμα κανέλας. Greek orange cake with filo, vegan recipe.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.







Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα με άρωμα κανέλας. Greek orange cake with filo, vegan recipe.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα μοιράζομαι μαζί σας τη συνταγή μου για υπέροχη νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα με άρωμα κανέλας. Είναι φανταστική συνταγή, πολύ εύκολη και με πολύ απλά υλικά. Καραμελώνει τέλεια και αφήνει μια πλούσια γεύση. Για περισσότερες νηστίσιμες συνταγές δείτε στο μενού του blog για νηστίσιμα φαγητά και γλυκά.

Για να φτιάξετε τη συνταγή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".



My dear friends, today I'm sharing with you my recipe for a wonderful vegan orange pie with cinnamon aroma. It's a fantastic recipe, very easy and with very simple ingredients. It caramelizes perfectly and leaves a rich taste. For more vegan recipes, see the blog's menu for vegan foods and sweets.

To cook it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".




Υλικά 

1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά
300 ml χυμό πορτοκάλι (4 πορτοκάλια)
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
4 κουταλιές της σούπας ψιλό σιμιγδάλι
190 γραμμάρια ζάχαρη (1 κούπα)
180 ml ηλιέλαιο (1 κούπα)
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (δυόμιση κουταλιές του γλυκού)

Για το σιρόπι

2 και 1/2 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη (380 γραμμάρια)
1/2 ξυλάκι κανέλας


Το ταψί που χρησιμοποιώ είναι 25*25 εκατοστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο μεγαλύτερο ταψί. Μόλις βγάλετε το ταψί από το φούρνο θα προσθέσετε το σιρόπι, το σιρόπι να έχει κρυώσει.



Ingredients

1 package of filo pastry sheets for sweets
300 ml orange juice (4 oranges)
zest from 2 oranges
4 tablespoons of fine semolina
190 grams of sugar (1 cup)
180 ml sunflower oil (1 cup)
1 bag of baking powder (two and a half teaspoons)

For the syrup

2 and 1/2 cups water
2 cups sugar (380 grams)
1/2 cinnamon stick


The pan I use is 25*25 cm, you can also use a slightly larger pan. As soon as you take the pan out of the oven you will add the syrup, the syrup has to be at room temperature.





Παρόμοιες συνταγές.
Similar recipes.


















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη