" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Γλυκό του κουταλιού βερίκοκο. Apricot sweet preserve.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.










Γλυκό του κουταλιού βερίκοκο. Apricot sweet preserve.



Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα έφτιαξα γλυκό του κουταλιού βερίκοκο, απλή συνταγή και εύκολη. Υπέροχο γλυκό από ένα τόσο νόστιμο φρούτο, φτιάξτε το και θα το απολαύσετε. 
Τα βερίκοκα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι μεγάλα και σκληρά και σε καλή κατάσταση καθώς είναι φρούτο που μαλακώνει εύκολα.


Παρόμοιες συνταγές.






Για να το κάνετε, δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes ". Μπορείτε να μας βρείτε και στο Pinterest και στο Instagram, απλώς πατήστε τα ανάλογα εικονίδια του blog.


My dear friends, here is a recipe of apricot sweet preserve, a simple and easy recipe. Try it and enjoy the wonderful color and aroma of homemade apricot sweet preserve. 
The apricots you will use must be large and hard and in good condition, as they are a fruit that softens easily.


Similar recipes.






For cooking, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". You can find us on both Pinterest and Instagram, just click on the corresponding blog icons.


Υλικά

1200 γραμμάρια άγουρα βερίκοκα
800 γραμμάρια ζάχαρη
3 λεμόνια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια

Ingredients

1200 grams unripe apricots
800 grams sugar
3 lemons
1 glass of water
1 vanilla




Πόσο καιρό διατηρείται το γλυκό βερίκοκο.

Αν το κάνετε σωστά όπως σας δείχνω στο βίντεο και αποστειρώσετε τα βάζα όπως σας δείχνω, διατηρείται στο ντουλάπι για 1 χρόνο τουλάχιστον, μπορεί και παραπάνω. Όταν το ανοίξετε, διατηρείται στο ψυγείο. Να χρησιμοποιήτε πάντα στεγνό κουτάλι, όταν το βγάζετε από το βάζο.

How long is sweet apricot preserved?

If you do it correctly as I show you in the video and sterilize the jars as I show you, it will keep in the cupboard for at least 1 year, maybe more. Once you open it, keep it in the fridge. Always use a dry spoon when removing from the jar.


Συμβουλές για γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες.

Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ξανά τα ίδια καπάκια. Τα βαζάκια μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν για μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείτε καινούρια καπάκια.

Καλύτερα να μην αφήνετε κενό στο βάζο, διατηρείται πιο πολύ με αυτό το τρόπο. 


Tips for sweet preserves and marmalade.

Never use the same lids again. The jars can be reused for jams and fruit preserves, but you must use new lids.

It is better not to leave a gap in the jar, it is preserved longer this way. 



Συνταγές που σας προτείνω.









Νόστιμα φαγητά.









Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη