THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.
FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE AT THE BOTTOM OF THE POST.
Πως τηγανίζουμε υπέροχα αφράτα κεφτεδάκια. How to fry wonderful meatballs, Greek recipe.
Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, μοιράζομαι μαζί σας σήμερα μία υπέροχη και πολύ εύκολη μεσογειακή συνταγή, κεφτεδάκια τηγανιτά.
Γίνονται υπέροχα και πεντανόστιμα. Στο βίντεο σας δείχνω και τον χρόνο που χρειάζεται για να τα τηγανίσετε για να μην τα κάψετε και γίνουν σκληρά, αλλά να γίνουν τέλεια. Ελπίζω να ευχαριστηθείτε τη συνταγή μου.
Για να φτιάξετε τη συνταγή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε.
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".
Hello my dear friends, today I am sharing with you a wonderful and very easy mediterranean recipe, fried meatballs.
They turn out great and delicious. In the video I also show you the time it takes to fry them so that they don't burn and they become hard, but they become perfect. I hope you enjoy my recipe.
To cook it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".
Υλικά
500 γραμμάρια κιμά ανάμεικτο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 χούφτα μαϊντανό
1 χούφτα δυόσμο
1 αυγό
30 ml λευκό κρασί, αν δε θέλετε κρασί βάλτε λίγο γάλα ή τριμμένη ντομάτα
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
25 ml ελαιόλαδο
1 και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
μαύρο πιπέρι, 1/4 κουταλάκι του γλυκού κύμινο και λίγο μπούκοβο
4 παξιμαδάκια τριμμένα ή 80 γραμμάρια φρυγανιά (αν ψιλοκόψετε τα λαχανικά στο μούλτι και προσθέσετε νερό όπως στο βίντεο, αν δε βάλετε νερό τότε 3 παξιμαδάκια ή 50 γραμμάρια φρυγανιά)
αλεύρι για όλες τις χρήσεις και ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ingredients
500 grams of mixed minced meat (1/2 pork, 1/2 beef)
1 onion
2 cloves of garlic
1 handful of parsley
1 handful of mint
1 egg
30 ml white wine, if you don't want wine add some milk or grated tomato
1 tablespoon of vinegar
25 ml olive oil
1 and 1/2 teaspoons of salt
black pepper, 1/4 teaspoon cumin and some chili flakes
4 grated barley rusks or 80 grams of breadcrumbs (if you chop the vegetables in the food processor and add water as in the video, if you don't add water then 3 barley rusks or 50 grams of breadcrumbs)
all purposes flour and sunflower oil for frying
Κι άλλες υπέροχες συνταγές.
More wonderful recipes.