" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Γιουβέτσι με μοσχαράκι στη χύτρα. Youvetsi, beef stew with orzo pasta at the pressure cooker, Greek recipe.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.






Γιουβέτσι με μοσχαράκι στη χύτρα.
Youvetsi, beef stew with orzo pasta at the pressure cooker, Greek recipe.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σας έχω μία υπέροχη συνταγή γιουβέτσι με μοσχαράκι στη χύτρα. Το κρέας βγαίνει τέλεια μαγειρεμένο και λιώνει στο στόμα, αν δε με πιστεύετε δείτε και στο βίντεο, όσο για το άρωμα και τη γεύση του δεν έχω λόγια για να σας περιγράψω, θα πρέπει να το μαγειρέψετε για να καταλάβετε πόσο απολαυστικό είναι. Χρησιμοποιώ τη χύτρα Tefal Secure 5.
Αν σας αρέσουν οι ζεστές συνταγές με σάλτσα σας προτείνω να δοκιμάσετε και  τα κοχύλια ζυμαρικά με σπανάκι και φέτα και τη φανταστική στραπατσάδα μου. 

Για να φτιάξετε τη συνταγή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".



My dear friends, I have a wonderful recipe for Youvetsi which is beef stew with orzo pasta at the pressure cooker, it's a Greek recipe. The meat comes out perfectly cooked and melts in your mouth, if you don't believe me watch the video, as for its aroma and taste I have no words to describe it, you have to cook it to understand how delicious it is. I use the Tefal Secure 5 pressure cooker.
If you like warm recipes with sauce, I suggest you also try the shells, pasta with spinach and feta cheese and my fantastic Strapatsada with eggs and tomatoes. 

To cook it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".







Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, κατά προτίμηση ποντίκι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 ξυλάκι κανέλας
1 φύλλο δάφνης
1 κουταλιά της σούπας πελτέ τομάτας, όταν τον προσθέτουμε ανακατεύουμε να διαλυθεί
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
λίγο μπούκοβο 
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 και 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι για το κριθαράκι
500 ml τοματοχυμό
λίγο πιπέρι 
ζεστό νερό αναλογία 1 προς 3 δηλαδή για ένα ποτήρι κριθαράκι τρία ποτήρια νερό
1 ποτήρι του νερού (300 γραμμάρια) κριθαράκι


Ingredients

1 kg of beef, preferably beef cut shank
1 finely chopped onion
1 clove of garlic
1 cinnamon stick
1 bay leaf
1 tablespoon of tomato paste, when adding it stir to dissolve
1/2 glass of wine red wine
some chili flakes
1 teaspoon of sugar
1 and 1/2 teaspoons of salt for the orzo pasta
500 ml tomato juice
some pepper 
hot water ratio 1 to 3 ie for one glass of orzo pasta three glasses of water
1 glass of water (300 grams) orzo pasta




Υπέροχες συνταγές που θα σας αρέσουν.
Wonderful recipes you will love.

















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη