" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Νηστίσιμο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου. Vegan chocolate dessert.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.





Νηστίσιμο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου.
Vegan chocolate dessert.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα μοιράζομαι μαζί σας αυτό το υπέροχο δροσερό γλυκό. Είναι απλό και εύκολο για να γίνει. Δεν είναι πολύ γλυκό και είναι απλά φανταστικό. Είναι υπέροχο για τις μέρες της νηστείας και για το καλοκαίρι. Για περισσότερες νηστίσιμες συνταγές δείτε στο μενού του blog για νηστίσιμα φαγητά και γλυκά.

Για να φτιάξετε τη συνταγή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".



My dear friends, today I'm sharing with you my recipe for a wonderful vegan cool dessert. It is simple and easy to do. It's not too sweet and it's just fantastic. It is great for Lent and for summer.  For more vegan recipes, see the blog's menu for vegan foods and sweets.

To cook it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".








Υλικά για ταψί 25*25 εκ.


Για το παντεσπάνι

160 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
35 γραμμάρια κακάο
100 γραμμάρια ζάχαρη
50 ml ηλιέλαιο
200 ml νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
150 ml σοκολατένιο γάλα καρύδας ή αμυγδάλου (περιχύνουμε με αυτό το γλυκό μόλις το βγάλουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με 40 γραμμάρια από την τριμμένη σοκολάτα και την υπόλοιπη την προσθέτουμε στο τέλος πάνω από το γλυκό)


Για την κρέμα

800 ml σοκολατένιο γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
40 γραμμάρια κορν φλάουρ το διαλύουμε με λίγο γάλα καρύδας ή αμυγδάλου
30 γραμμάρια ζάχαρη


100 γραμμάρια τριμμένη σοκολάτα (40 όπως αναφέρω πιο πάνω και 60 γραμμάρια για το στόλισμα)
και το γάλα που χρειαζόμαστε για όλο το γλυκό είναι 1 λίτρο

και μία συμβουλή, την επόμενη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμο




Ingredients for a 25*25 cm baking pan.


For the cake

160 grams of all-purpose flour
35 grams of cocoa
100 grams of sugar
50 ml of sunflower oil
200 ml of water
1 teaspoon of vinegar
1 teaspoon of baking soda
150 ml coconut or almond chocolate milk (pour over this dessert as soon as it is taken out of the oven and sprinkle with 40 grams of the grated chocolate and add the rest at the end on top of the dessert)


For the cream

800 ml chocolate coconut or almond milk
dissolve 40 grams of corn flour with a little coconut or almond milk
30 grams of sugar


100 grams of grated chocolate (40 as I mentioned above and 60 grams for the decoration)
and the milk we need for the whole dessert is 1 liter

and a tip, next day it's even better





Παρόμοιες συνταγές που θα σας αρέσουν
Similar recipes you will like.

















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη