" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Κασεροκούλουρα. Bagels with gouda.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.







Κασεροκούλουρα. Bagels with cheese.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα έφτιαξα καταπληκτικά κασεροκούλουρα. Είναι απλή και εύκολη συνταγή, θα τα ευχαριστηθείτε.

Για τα φτιάξετε δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". 


My dear friends, today I made amazing buns with gouda. It is a simple and easy recipe. It goes with everything.
 
To make them, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".






Υλικά

380 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
7 γραμμάρια ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κούπα χλιαρό νερό
150 γραμμάρια κασέρι και 1 μπολ με νερό


Ingredients

380 grams of all-purpose flour
7 grams of dry yeast
1 teaspoon sugar
1/3 teaspoon salt
2 tablespoons olive oil
1 cup of slightly warm water
150 grams yellow cheese and 1 bowl of water




Συμβουλές για τη ζύμη.

Αν είναι καλοκαίρι δε χρειάζεται να ζεστάνουμε το νερό. Τον υπόλοιπο καιρό επειδή το νερό της βρύσης είναι κρύο, το ζεσταίνουμε λίγο να είναι χλιαρό, ίσα να μην είναι κρύο. 
Πλάθουμε τη ζύμη προσθέτοντας λίγο, λίγο το αλεύρι μέχρι να μην κολλάει στα χέρια μας. Μπορούμε να προσθέσουμε λίγο λάδι στο χέρι μας για να μην κολλάει η ζύμη στο χέρι.
Το αλάτι το προσθέτουμε στο τέλος αφού έχουμε προσθέσει αρκετό αλεύρι και ποτέ στην αρχή, δε θέλουμε να έρθει σε άμεση επαφή με τη μαγιά.

Πως κρατάμε τη ζύμη ζεστή.

Όταν τελειώσουμε με το πλάσιμο θα τη βάλουμε σε ένα μεγάλο μπολ, μεγάλο επειδή φουσκώνει η ζύμη και δε θέλουμε να λερώσουμε την πετσέτα,  θα σκεπάσουμε  με πετσέτα και μία κουβέρτα από πάνω. Δεν την έχουμε κοντά σε παράθυρα και πόρτες που μπορεί να τ'ανοίγουμε και να μπαίνει κρύο. Αν είναι καθαρό το μπολ που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορούμε να το αλείψουμε πρώτα με λίγο λάδι πριν βάλουμε τη ζύμη να φουσκώσει οπότε, θα ξεκολλήσει εύκολα η ζύμη όταν τη βγάλουμε από το μπολ για να την πλάσουμε.
Άλλος τρόπος ζεσταίνουμε το φούρνο για 5΄, ίσα να ζεσταθεί ελάχιστα και αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα στο φούρνο χωρίς λοιπόν να χρειάζεται πετσέτα και κουβέρτα.
Όταν ψήσουμε τη ζύμη μας και τη βγάλουμε από το φούρνο τη σκεπάζουμε με πετσέτα μέχρι να κρυώσει.
Για ακόμη καλύτερο φούσκωμα, στην αρχή αναμιγνύουμε το λάδι, μαγιά, ζάχαρη, νερό και 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για μισή ώρα. Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε και αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί σε μέγεθος για μία ώρα. Όταν πλάσουμε τα τελικά ζυμαράκια μας, τα αφήνουμε για μισή ώρα σε ζεστό μέρος να διπλασιαστούν σε μέγεθος και μετά τα ψήνουμε. 



Tips for the dough.

If it's summer, we don't need to heat the water. The rest of the time, because the tap water is cold, we heat it a little so that it is lukewarm, just not cold. 
We shape the dough by adding flour little by little until it does not stick to our hands. We can add a little oil to our hand so that the dough does not stick to the hand.
We add the salt at the end after we have added enough flour and never at the beginning, we don't want it to come into direct contact with the yeast.

How do we keep the dough warm? 

When we finish shaping, we will put it in a big bowl, big because the dough rises and we don't want to dirty the towel, we will cover with a towel and a blanket on top. We don't have it near windows and doors that can be opened and get cold. If the bowl we are going to use is clean, we can first coat it with a little oil before letting the dough rise, so the dough will come off easily when we take it out of the bowl to shape it.
Another way is to heat the oven for 5 minutes, until it warms up a little and let the dough rise in the oven without the need for a towel or blanket.

When we bake our dough and take it out of the oven, we cover it with a towel until it cools down.
For even better puffing, at the beginning we mix the oil, yeast, sugar, water and 2 tablespoons of flour and leave it in a warm place to puff for half an hour. Then add the rest of the ingredients, knead and leave the dough in a warm place to double in size for one hour. When we form our final buns,  we leave them for half an hour in a warm place to double in size and then bake them. 





Υπέροχες συνταγές που θα σας αρέσουν.
Wonderful recipes you will love.










Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη