" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Πίτα με κολοκυθάκια και φύλλο κρούστας. Pie with zucchini and filo pastry sheets.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.










Πίτα με κολοκυθάκια και φύλλο κρούστας. Pie with zucchini and filo pastry sheets.


Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σας έχω μία υπέροχη πίτα με κολοκυθάκια, φέτα και φύλλο κρούστας για πίτες. Είναι πολύ εύκολη συνταγή και υπέροχη στη γεύση. Δοκιμάστε την και θα την ευχαριστηθείτε. 


Πίτες για να δοκιμάσετε.




Για την παρασκευή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". Μπορείτε να μας βρείτε και στο Pinterest και στο Instagram, απλώς πατήστε τα ανάλογα εικονίδια του blog.



Hello my dear friends, I have for you a wonderful pie with zucchini, feta and filo pastry sheets. It is a very easy recipe and tastes great. Try it and you will enjoy it. 



For cooking it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". You can find us on both Pinterest and Instagram, just click on the corresponding blog icons.






Υλικά

1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες (10 φύλλα) 
2 κολοκυθάκια τριμμένα 
300 γραμμάρια τυρί φέτα
2 αυγά χτυπημένα
3 πράσινα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
αλάτι, πιπέρι

Μείγμα για να αλείψουμε τα φύλλα

1/3 φλιτζάνι γάλα
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο


Ingredients

1 pack of filo pastry sheets for pies (10 sheets)
2 zucchini, grated 
300 grams of feta cheese
2 beaten eggs
3 chopped green onions
2 tablespoons of chopped dill
salt, pepper

Mixture to spread on the leaves

1/3 cup milk
4 tablespoons of olive oil



Μέθοδος εκτέλεσης

  1. Ανακατεύουμε τα κολοκυθάκια με μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι, τα αφήνουμε για 10' και μετά τα πιέζουμε να φύγουν τα υγρά. 
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. 
  3. Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε ένα φύλλο και το λαδώνουμε με το μείγμα με το γάλα και το ελαιόλαδο, επαναλαμβάνουμε για συνολικά 5 φύλλα.
  4. Τα υπόλοιπα φύλλα τα σκεπάζουμε με βρεγμένη πετσέτα για να μην ξεραθούν.
  5. Προσθέτουμε τη γέμιση.
  6. Απλώνουμε 5 φύλλα, με τον ίδιο τρόπο.
  7. Χαράζουμε τα κομμάτια, αλείφουμε με το γάλα και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και λίγο παραπάνω ελαιόλαδο και το απλώνουμε πάνω στην πίτα.
  8. Ψήνουμε στους 200 C για 50'.


Instructions

  1. Mix the zucchini with half a teaspoon of salt, leave them for 10' and then press them to remove the liquids. 
  2. Mix all the ingredients. 
  3. Grease the oven pan and lay out a sheet and brush with the milk and olive oil mixture, repeat for a total of 5 sheets.
  4. Cover the remaining leaves with a wet towel to prevent them from drying out.
  5. Add the filling.
  6. Spread 5 leaves in the same way.
  7. Carve the pieces, brush with milk and olive oil. Add a little more olive oil and spread it on the pie.
  8. Bake at 200 C or 392 Fahrenheit for 50'.


Υπέροχες συνταγές για να δοκιμάσετε.








Φανταστικά επιδόρπια.











Great recipes to try.








Wonderful desserts.








Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη