THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.
FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE AT THE BOTTOM OF THE POST.
Μπουγάτσα με κρέμα.
Bougatsa - Custard pie with phyllo.
Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, σήμερα σας έχω μία απλή και φανταστική συνταγή, γλυκιά μπουγάτσα με κρέμα. Συνταγή της Θεσσαλονίκης μας, απλή και φανταστική. Ελπίζω να την απολαύσετε.
Για την φτιάξετε δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε.
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".
My dear friends, today I have a simple and fantastic recipe for you, sweet bougatsa with cream. A simple and fantastic Greek recipe from Thessaloniki. I hope you enjoy it.
For cooking it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".
Υλικά για ταψί 26*34 εκατοστά.
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
150 γραμμάρια βούτυρο αγελάδας
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα
120 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό (3/4 κούπας)
140 γραμμάρια ζάχαρη (3/4 κούπας)
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανίλιες
40 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό
Για την επικάλυψη
ζάχαρη άχνη και κανέλα
Ingredients for baking pan 26*34 cm.
1 package of filo pastry sheets
150 grams of cow's butter
For the cream
1 liter of milk
120 grams fine semolina (3/4 cup)
140 grams of sugar (3/4 cup)
1 tablespoon vanilla extract or 2 vanillas
40 grams of cow's butter
For the coating
powdered sugar and cinnamon
Παρόμοιες συνταγές που θα σας αρέσουν
Similar recipes you will like.