" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Ψωμί με ρίγανη και ελιόψωμο. Bread with oregano and olive bread.


THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.




Ψωμί με ρίγανη και ελιόψωμο. Bread with oregano and olive bread.

Πεντανόστιμα αφράτα ψωμάκια με ρίγανη ή με ελιές, όλη η διαδικασία. Τι πιο νόστιμο από το ζεστό ψωμάκι από τα χεράκια μας.

Εύκολα στην παρασκευή τους,  δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". 


Delicious fluffy breads with oregano or olives, the whole process. What more delicious than hot bread from our hands.

Easy to prepare, see the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". 


Υλικά

320 ml νερό
600 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
7 γραμμάρια ξηρή μαγιά
1,5 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1,5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
ρίγανη και ελιές όσο θέλετε


Συμβουλές

Το νερό να μην είναι κρύο, καλά είναι να είναι λίγο ζεστό.
Το αλάτι να μην έρχεται σε επαφή με τη μαγιά, παρά μόνο αν ανακατευτούν πρώτα καλά τα υπόλοιπα υλικά.
Αντί να το σκεπάσετε με κουβέρτα μπορείτε να το βάλετε στο φούρνο στους 50 βαθμούς 1 ώρα σε μεταλλικό σκεύος, για να φουσκώσει.
Μπορείτε επίσης πριν το ψήσιμο να  αλείψετε το ζυμάρι με ελαιόλαδο, γίνεται επίσης πολύ νόστιμο.
Επίσης, δείτε αν θέλετε και αυτήν την ανάρτηση Συμβουλές για όταν ζυμώνουμε.



Ingredients

320 ml of water
600 grams of flour for all uses
2 tablespoons olive oil
7 grams of dry yeast
1.5 tablespoons sugar
1.5 teaspoon salt
oregano and olives as much as you want


Tips

The water should not be cold, it is good to be a little warm.
Do not let the salt come in contact with the yeast unless the rest of the ingredients are well mixed.
Instead of covering it with a blanket, you can put it in the oven at 50 degrees for 1 hour in a metal pan, to inflate.
You can also spread the dough with olive oil before baking, it also becomes very tasty.
Also if you want see this post Tips on how we knead.

  

Υπέροχες συνταγές για να δοκιμάσετε.
Wonderful recipes to try.





















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη