THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.
FOR OTHER LANGUAGES USE GOOGLE TRANSLATE AT THE BOTTOM OF THE POST.
Στριφτά ψωμάκια με άλειμμα σοκολάτας με ζύμη μπριος. Chocolate twists with brioche.
Υπέροχα στριφτά ψωμάκια με γλυκιά ζύμη μπριός, με άλειμμα σοκολάτας, τέλεια συνταγή για να την απολαύσουμε το πρωί της Κυριακής ή το απόγευμα με τον καφέ μας. Επίσης, δείτε αν θέλετε και αυτήν την ανάρτηση Συμβουλές για όταν ζυμώνουμε.
Εύκολα στην παρασκευή τους, δείτε και το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε.
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".
Wonderful twisted buns with sweet brioche dough, with chocolate spread, perfect recipe to enjoy on Sunday morning or in the afternoon with our coffee. Also if you want see this post Tips on how we knead.
Easy to prepare, see the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".
Υλικά για 12 στριφτά ψωμάκια
400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 (1/3 κούπας) γραμμάρια ζάχαρη
60 γραμμάρια μαλακό βούτυρο ή μαργαρίνη (μπορείτε να το λιώσετε λίγο)
1 αυγό χτυπημένο για τη ζύμη
και άλειμμα σοκολάτας για τη γέμιση και ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα για να τα αλείψουμε από πάνω πριν το ψήσιμο
Για το μείγμα με τη μαγιά
140 ml γάλα λίγο ζεστό, όχι κρύο ούτε καυτό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
7 γραμμάρια ξηρή μαγιά
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μπορείτε να τα κάνετε και σαν μπαλάκια και να βάλετε 1 κουταλιά της σούπας περίπου άλειμμα σοκολάτας ή ένα κομμάτι σοκολάτα. Είτε να τους δώσετε σχήμα σαν το κρουασάν, γίνονται απλά τέλεια.
Θα μπορούσατε να τα κάνετε και με μαρμελάδα.
Μπορείτε φυσικά να κάνετε τη ζύμη και σε μίξερ για ζύμες.
Ingredients for 12 twisted buns
400 grams of flour for all uses
60 (1/3 cup) grams of sugar
60 grams of soft butter or margarine (you can melt it a little)
1 egg beaten for the dough
and chocolate spread for the filling and one egg beaten with a little milk to spread on top before baking
For the mixture with the yeast
140 ml milk a little hot, neither cold nor hot
2 tablespoons flour for all uses
1 tablespoon sugar
7 grams of dry yeast
TIPS
You can also make them into balls and put about 1 tablespoon of chocolate spread or a piece of chocolate. Whether you give them a croissant shape or not, they are just perfect.
You could also make them with jam.
You can of course make the dough in a dough mixer as well.
Κι άλλες υπέροχες συνταγές.
More wonderful recipes.