THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.
FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE AT THE BOTTOM OF THE POST.
Πρασοσέλινο με αυγολέμονο.
Greek mediterranean recipe, with leeks and celery root (and dark leaves) at the pressure cooker.
Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, φτιάχνω σήμερα πρασοσέλινο με αυγολέμονο στη χύτρα. Είναι απλή και πεντανόστιμη συνταγή.
Για να το μαγειρέψετε δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε.
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".
Hello my dear friends, I am cooking today a Greek mediterranean recipe, with leeks and celery root with its dark leaves at the pressure cooker. It is a simple and very tasty recipe.
To cook it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".
Υλικά
ελαιόλαδο
5 πράσα χωρίς την πράσινη άκρη (σε μεγάλα κομμάτια)
1 σελινόριζα ολόκληρη με τα φύλλα (τη ρίζα την καθαρίζουμε και την κόβουμε σε κομμάτια και τα φύλλα τα χοντροκόβουμε)
1 πράσινο κρεμμύδι κομματάκια
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 και 1/2 κούπα νερό
Για το αυγολέμονο
1 αυγό σε θερμοκρασία δωματίου
χυμό ενός λεμονιού
και ζεστό ζουμί από το φαγητό
Ingredients
olive oil
5 leeks without the green tip (in large pieces)
1 whole celery root with leaves (clean the root and cut it into pieces and coarsely chop the leaves)
1 green onion, chopped
1/2 teaspoon salt
1/3 teaspoon pepper
1 and 1/2 cups water
For the egg and lemon sauce
1 egg at room temperature
juice of one lemon
and hot juice from the cooked food
Παρόμοιες συνταγές που θα σας αρέσουν.
Similar recipes you will like.