" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Σπιτικό λικέρ ρόδι. Homemade pomegranate liqueur.

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.







Σπιτικό λικέρ ρόδι. Homemade pomegranate liqueur.

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα φτιάχνω σπιτικό λικέρ ρόδι, με φανταστικό χρώμα και πλούσια γεύση. Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε και απλά φανταστική συνταγή.

Για την παρασκευή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". 


My dear friends, today I am making homemade pomegranate liqueur, with fantastic color and rich flavor. It is very easy to make it and simple, fantastic recipe.

For cooking it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". 



Υλικά

1 ποτήρι ρόδι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 και 1/2 ποτήρι τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ή γράπα
1 γαρύφαλλο (μπαχαρικό)
1 ξυλάκι κανέλας

Ingredients

1 glass of pomegranate
1 glass of sugar
1 and 1/2 glass of vodka or tsipouro without anise
1 clove
1 cinnamon stick


Πως διατηρείται το λικέρ.

Το λικέρ διατηρείται για αρκετό καιρό τουλάχιστον 1 χρόνο. Δε χρειάζεται ψυγείο, αρκεί να μην είναι εκτεθειμένο στο φως, αλλά σε σκοτεινό ντουλάπι κι αν γίνεται όσο πιο δροσερό. Αν παρατηρήσετε κρυστάλλωση στον πάτο του μπουκαλιού ή αποχρωματισμό στην επιφάνεια καλύτερα να το πετάξετε. Το λικέρ διατηρείται σε γυάλινα μπουκάλια που κλείνουν καλά. 

How is the liqueur preserved?

The liqueur keeps for a long time at least 1 year. It does not need a refrigerator, as long as it is not exposed to light, but in a dark cabinet, as cool as possible. If you notice crystallization at the bottom of the bottle or discoloration on the surface, it is better to throw it away. The liqueur is kept in tightly closed glass bottles. 



Υπέροχες συνταγές που προτείνω.
Wonderful recipes I recommend.





















Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη