" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Μαρμελάδα φράουλα. Strawberry jam.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.






Μαρμελάδα φράουλα. Strawberry jam.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα φτιάχνω μια υπέροχη και πολύ εύκολη συνταγή μαρμελάδα φράουλα, γεμάτη χρώμα και άρωμα, σε μία ώρα με πολλή εύκολη διαδικασία έχετε τη δική σας σπιτική μαρμελάδα.

Για την παρασκευή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". Μπορείτε να μας βρείτε και στο Pinterest και στο Instagram, απλώς πατήστε τα ανάλογα εικονίδια του blog.



My dear friends, today I am making a wonderful and very easy strawberry jam recipe, full of color and aroma, in an hour with a very easy process you have your own homemade jam.

For cooking it watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". You can find us on both Pinterest and Instagram, just click on the corresponding blog icons.



Υλικά

500 γραμμάρια φράουλες
1 κούπα (200 γραμμάρια) ζάχαρη
χυμός 1/2 λεμονιού


Ingredients

500 grams of strawberries
1 cup (200 grams) sugar
juice of 1/2 lemon




Πόσο καιρό διατηρείται η μαρμελάδα φράουλα.

Αν την κάνετε σωστά όπως σας δείχνω στο βίντεο και αποστειρώσετε τα βάζα όπως σας δείχνω, διατηρείται στο ντουλάπι για 1 χρόνο τουλάχιστον, μπορεί και παραπάνω. Όταν την ανοίξετε, διατηρείται στο ψυγείο. Να χρησιμοποιήτε πάντα στεγνό κουτάλι, όταν τη βγάζετε από το βάζο.


How long is strawberry jam preserved?

If you do it correctly as I show you in the video and sterilize the jars as I show you, it will keep in the cupboard for at least 1 year, maybe more. Once you open it, keep it in the fridge. Always use a dry spoon when removing from the jar.




Συμβουλές
  • Εάν πήξει πολύ η μαρμελάδα, σημαίνει ότι την παραβράσατε. Όταν η μαρμελάδα βράζει δείχνει ρευστή, όταν όμως κρυώσει πήζει. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό και να τη βράσετε για 3 λεπτά, όμως θα πρέπει να καταναλωθεί τις επόμενες ημέρες. 
  • Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ξανά τα ίδια καπάκια. Τα βαζάκια μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν για μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείτε καινούρια καπάκια.
  • Καλύτερα να μην αφήνετε κενό στη μαρμελάδα, διατηρείται πιο πολύ με αυτό το τρόπο. Διατηρείται στο ψυγείο.

Tips
  • If the jam thickens too much, it means that you overcooked it. When the jam boils it looks fluid, but when it cools it thickens. You can add a little water and boil it for 3 minutes, but it should be consumed in the following days. 
  • Never use the same caps again. The jars can be reused for jams and pastries, but you must use new lids.
  • It is better not to leave a gap in the jam, it is preserved longer this way. Keep it in the fridge.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη