" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Μελιτζάνες με ρύζι. Eggplants with rice.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.






Μελιτζανοπίλαφο. Eggplants with rice.


Απλή συνταγή στην εκτέλεση, αλλά σίγουρα νόστιμη. Τέλεια για όλες τις εποχές, ειδικά για το καλοκαίρι, καθόλου βαριά σαν συνταγή αυτή η εκδοχή, να τη δοκιμάσετε είναι φοβερή.
Οι μελιτζάνες σε μία άλλη εκδοχή, με τη σάλτσα τους δίνουν μια άλλη γεύση και απογειώνουν αυτό το πιάτο.

Για να τη φτιάξετε δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή 1 like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".  


Simple recipe to make, but definitely delicious. Perfect for all seasons, especially for summer, this version is not as heavy as a recipe,  try it is awesome.
The eggplants in another version, with the sauce give them another taste and take this dish to the next level.

To make it watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or 1 like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". 


 Υλικά

2 μελιτζάνες κομμένες φέτες
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1/2 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ντομάτα χυμό
1/2 φλιτζάνι ρύζι Καρολίνας ( ρύζι για σούπες)
1 ποτήρι ζεστό νερό
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
πιπέρι, ελαιόλαδο


Οδηγίες

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες και τις αλατίζουμε. Τις αφήνουμε 10 λεπτά να ξεπικρίσουν, τις ξεπλένουμε, τις στραγγίζουμε σε ρολό κουζίνας. Σε ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, τις μελιτζάνες, τις λαδώνουμε και τις ψήνουμε στους 200° ή 392 Fahr για 20 λεπτά.

Τις κόβουμε κομματάκια και τις σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι, προσθέτουμε 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη σοτάρουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη και σοτάρουμε 2 λεπτά, προσθέτουμε 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 2 φλιτζάνια τομάτα χυμό, βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό, 1/2 φλιτζάνι ρύζι Καρολίνας (ρύζι για σούπες),1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά, ελέγχουμε να μην τελειώσει το νερό.



 Ingredients

2 sliced ​​eggplants
1 chopped Florina red pepper
1/2 chopped onion
1 clove of garlic, finely chopped
1/4 cup olive oil
2 cups tomato juice
1/2 cup Carolina rice (rice for soups)
1 glass of hot water
1 1/2 teaspoon salt
pepper, olive oil


Instructions

Cut the eggplants into slices and salt them. Let them stand for 10 minutes, rinse them, drain them in a kitchen roll. Put non-stick paper, eggplants in a pan, oil them and bake them at 200 ° or 392 Fahrenheit for 20 minutes.

Cut them into pieces and sauté them with a little olive oil in a pan, add 1 chopped red pepper, sauté for 2 minutes, add 1/2 chopped onion and 1 clove of chopped garlic and sauté for 2 minutes, add 1/4 cup, 2 cups oil boil on low heat for 10 minutes.   Add 1 glass of hot water, 1/2 cup Carolina rice (rice for soups), 1 1/2 teaspoon salt, pepper and continue cooking for 20 minutes, checking that the water does not run out.



Παρόμοιες συνταγές.
Similar recipes.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη