" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Τάρτα φράουλας με κρέμα λευκής σοκολάτας. Strawberry tart with white chocolate.


THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.






Τάρτα φράουλας με κρέμα λευκής σοκολάτας.
Strawberry tart with white chocolate.


Συνταγή για υπέροχη τάρτα με μία καταπληκτική κρέμα λευκής σοκολάτας, συμπληρωμένη με τις φράουλες και το δικό μου σιρόπι φράουλας, (θα το βρείτε στη συνταγή γλυκό του κουταλιού φράουλας), που απλά το απογειώνει. Απλά υπέροχη και εντυπωσιακή για τους καλεσμένους μας.
Εύκολη στην εκτέλεση, δείτε και το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή 1 like θα μας βοηθούσε.
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".


Recipe for a wonderful tart with an amazing white chocolate cream, filled with strawberries and my own strawberry syrup (you will find it at the sweet strawberry recipe), which just takes it to the next level. Simply wonderful and impressive for our guests. 

Easy to make, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or 1 like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".





Υλικά

Για την κρέμα.

150 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
120 ml ζεστή κρέμα γάλακτος
250 γραμμάρια γιαούρτι
50 γραμμάρια μέλι
100ml κρέμα γάλακτος (παγωμένη)

Για την τάρτα

250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
150 γραμμάρια βούτυρο μαργαρίνη
Ξύσμα από μισό λεμόνι
1 κρόκο αυγού
2 - 4 κουταλιές της σούπας κρύο νερό

Και φράουλες και σιρόπι φράουλας.
 

Εκτέλεση

Για την κρέμα

Σε μπολ βάζω τη σοκολάτα με τη ζεστή κρέμα γάλακτος κι ανακατεύω να λιώσει ή τα βάζω σε μπεν μαρί.
Σε άλλο μπολ προσθέτω το γιαούρτι και το μέλι και τα ανακατεύω καλά και τα προσθέτω στο μείγμα της λευκής σοκολάτας.
Χτυπάω στο μίξερ 100 ml παγωμένη κρέμα γάλακτος, να γίνει σαντιγί και προσθέτω τη σαντιγί στο παραπάνω μείγμα, τα ανακατεύω με σπάτουλα με απαλές κινήσεις.

Για την τάρτα

Σε μπολ προσθέτω το αλεύρι, την άχνη, το βούτυρο, τα πατάω με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν σκόνη και προσθέτω το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύω και προσθέτω 1 κρόκο αυγού, 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και ζυμώνω. Βάζω τη ζύμη σε μεμβράνη και στο ψυγείο για μισή ώρα.

Τη χωρίζω σε 4 κομμάτια, για τέσσερα ταρτάκια όπως της εικόνας, (αναλόγως το ταψί, ή σε φόρμα 26 εκ.). Βουτυρώνω το ταψάκι, απλώνω τη ζύμη με τα δάχτυλα ως το χείλος του, βάζω χαρτί αντικολλητικό από πάνω και όσπρια πάνω του, σαν βάρος για να μη φουσκώσει η ζύμη και ψήνω 30' 160 βαθμούς, αφαιρώ το αντικολλητικό χαρτί με τα όσπρια και ψήνω για άλλα 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει λίγο (στη μεγάλη τάρτα, τρυπάω με 1 πιρούνι παντού).

Αφήνω τα ταρτάκια να κρυώσουν, προσθέτω την κρέμα, τις φράουλες και το σιρόπι. Αφήστε τα να σταθούν λίγες ώρες στο ψυγείο, παίρνει η κρέμα το άρωμα της φράουλας και γίνεται ακόμη πιο νόστιμη!



Ingredients.


For the cream.

150 grams of white chocolate
120 ml hot cream
250 grams of yogurt
50 grams of honey
100ml sour cream (frozen)

For the tart.

250 grams of flour for all uses
40 grams of powdered sugar
150 grams of margarine butter
Grate half a lemon
1 egg yolk
2 - 4 tablespoons cold water

And strawberries and strawberry syrup.
 

Implementation.

For the cream.

Put the chocolate with the hot cream in a bowl and stir to melt or put them in a baking pan.
In another bowl add the yogurt and honey and mix well and add them to the white chocolate mixture.
Beat in the mixer 100 ml of ice cream, make whipped cream and add the whipped cream to the above mixture, mix them with a spatula with gentle movements.

For the tart

In a bowl add the flour, the butter, press them with a fork until they become powder and add the lemon zest, mix and add 1 egg yolk, 2 tablespoons of cold water and knead. Put the dough on a foil and in the fridge for half an hour.

Divide it into 4 pieces, for four tartlets as in the picture, (depending on the pan, or in a 26 cm form). Butter the pan, spread the dough with your fingers to the brim, put non-stick paper on top and legumes on it, as a weight so that the dough does not swell and bake 30' 160 C or 320 Fahrenheit, remove the non-stick paper with the legumes and bake for another 20-25 minutes until slightly browned (for a large tart, poke with a fork all over).

Leave the tartlets to cool,  add the cream, the strawberries and the syrup. Let them stand for a few hours in the fridge, the cream gets the strawberry aroma and becomes even more delicious !!









                   





Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη