THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.
FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE AT THE BOTTOM OF THE POST.
Νηστίσιμα παξιμαδάκια πορτοκαλιού με γλυκάνισο. Vegan Greek Orange sweet rusks with anise.
Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, μοιράζομαι μαζί σας σήμερα μία αγαπημένη και πολύ εύκολη ελληνική συνταγή, νηστίσιμα παξιμαδάκια πορτοκαλιού με γλυκάνισο.
Είναι από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές. Κάθε φορά που πηγαίνω στην Τήνο αγοράζω πάντα αυτά τα παξιμαδάκια. Μέχρι που ανακάλυψα αυτή τη συνταγή. Είναι πολύ εύκολα να τα φτιάξετε. Μπορείτε να τα ψήσετε και μόνο μισή ώρα όπως δείχνω στο βίντεο και να τα φάτε σαν κουλουράκια ή να τα αργοψήσετε όπως στο βίντεο για να γίνουν τραγανά σαν παξιμάδια.
Αν σας αρέσουν οι συνταγές με πορτοκάλι δείτε και αυτές.
Για να φτιάξετε τη συνταγή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε.
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes".
Hello my dear friends, today I am sharing with you a favorite and very easy Greek recipe, vegan orange rusks with anise. It is one of my favorite recipes.
Every time I go to Tinos island I always buy these rusks. Until I discovered this recipe. They are very easy to make. You can bake them for just half an hour as I show in the video and eat them like cookies, or you can slow bake them like in the video to make them crunchy like rusks.
If you like recipes with orange you can see these too.
To cook it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us.
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes".
Υλικά
70 γραμμάρια ζάχαρη
60 ml ελαιόλαδο
60 ml χυμό πορτοκάλι
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
ξύσμα 1/2 πορτοκαλιού
1/2 κουταλάκι του γλυκού γλυκάνισο, μην παραλείψετε αυτό το υλικό δίνει όλο το άρωμα και την υπέροχη γεύση
250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει
Τα χωρίζουμε με το χέρι όπως σας δείχνω στο βίντεο, δε χρησιμοποιούμε μαχαίρι γιατί θα γίνουν σκληρά. Τα διατηρούμε σε βάζο.
Ingredients
70 grams of sugar
60 ml olive oil
60 ml orange juice
1 tablespoon of cognac
zest of 1/2 orange
1/2 teaspoon anise, don't skip this ingredient, it gives all the aroma and great taste
250 grams of self-rising flour
Separate them by hand as I show you in the video, do not use a knife because they will become hard. Keep them in a jar.
Συνταγές που θα σας αρέσουν.
Recipes you will love.