" href="javascript:;">Responsive Advertisement

Ντόνατ στο AirFryer. Donut at Airfryer.

 

THE POST IS IN GREEK AND ENGLISH.

FOR OTHER LANGUAGES, USE GOOGLE TRANSLATE  AT THE BOTTOM OF THE POST.







Ντόνατ στο AirFryer. Donut at Airfryer.


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα φτιάχνω υγιεινά και πεντανόστιμα ντόνατ στο Airfryer. Είναι εύκολη συνταγή, μόνο που θέλει τον χρόνο της καθώς για να γίνουν νόστιμα και αφράτα πρέπει να αφήσουμε και τη ζύμη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει. Είναι πολύ υγιεινά καθώς έχουν ελάχιστη ζάχαρη, για 11 ντόνατ μόνο 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, ούτε είναι τηγανιτά μέσα στο λάδι και θα μπορούσαμε αν θέλουμε να τα συνδυάσουμε και με σοκολάτα με στέβια.

Για την παρασκευή δείτε το βίντεο πιο πάνω, περιμένω σχόλιά σας και μια εγγραφή στο κανάλι μας, ένα σχόλιο ή ένα like θα μας βοηθούσε. 
Κάντε like και στη σελίδα μας στο Facebook "Min se mellie easy recipes". Μπορείτε να μας βρείτε και στο Pinterest και στο Instagram, απλώς πατήστε τα ανάλογα εικονίδια του blog.


My dear friends today I am making healthy and delicious donuts in the Airfryer. It is an easy recipe, except that it takes time, as in order for them to become delicious and fluffy, we must also let the dough rest and rise. 
They are very healthy as they have minimal sugar, for 11 donuts only 3 tablespoons of sugar, nor are they fried in oil and we could combine them with chocolate with stevia if we wanted.

For cooking it, watch the video above, I am waiting for your comments and a subscription to our channel, a comment or a like would help us. 
Like our Facebook page "Min se mellie easy recipes". You can find us on both Pinterest and Instagram, just click on the corresponding blog icons.


Υλικά

280 γραμμάρια (2 κούπες) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
40 γραμμάρια (3 κουταλιές της σούπας) ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
160 ml (1 κούπα) γάλα, ελαφρώς ζεστό, ίσα να μην είναι κρύο
40 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο για τη ζύμη και λίγο παραπάνω για την υπόλοιπη διαδικασία
7 γραμμάρια μαγιά
ζάχαρη και σοκολάτα για το στόλισμα

Τη ζύμη συνήθως τη σκεπάζω με μια μεμβράνη επικάλυψης και μία κουβέρτα από πάνω ή ζεσταίνω το φούρνο στους 50 C ή 122 Fahrenheit στην ένδειξη (=) για 10' τον σβήνω και αφήνω τη ζύμη μέσα να φουσκώσει.


Ingredients

280 grams  (2 cups)  all-purpose flour 
40 grams (3 tablespoons) of sugar
1/2 teaspoon salt
1/4 teaspoon nutmeg
160 ml (1 cup) milk, slightly warm, just not cold
40 grams of melted butter for the dough and a little more for the rest of the process
7 grams of yeast
sugar and chocolate for decoration

I usually cover the dough with a cling film and a blanket on top or heat the oven to 50 C or 122 Fahrenheit at mark (=) for 10', I turn it off and leave the dough inside to rise.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη